Swart Belastingadvies bestaat vandaag al weer 1 jaar.

Ik kijk terug op een bijzonder mooi jaar. Ik heb veel interessante mensen ontmoet. Starters met een droom een mooi bedrijf op te bouwen, maar ook gevestigde ondernemers die al een mooi bedrijf opgebouwd hebben.

Mensen die ik niet eerder had ontmoet, maar ook oude bekenden die mij benaderde om hun financiële en administratieve zaken te gaan behartigen. Een mooi compliment dat de eerdere samenwerking goed is bevallen.

Maar ik heb het afgelopen jaar ook veel geleerd. Gemerkt dat ik acquisitie echt lastig vind (de meeste ondernemers denk ik) en ik snap ineens veel beter waarom ondernemers bonnetjes missen of zakelijke kosten van de privé rekening betalen. Het gebeurd mij toch ook af en toe dat ik de bon kwijt ben of de verkeerde bankpas gebruik.

Ik heb zin in komend jaar. Ik hoop ook dan weer veel nieuwe mensen te ontmoeten en weer veel mensen te kunnen helpen hun belastingzaken echt makkelijker te maken door het uit handen te nemen.

En hoewel ik lekker ben gegroeid kunnen er altijd nog cliënten bij. Dus zoek jij een deskundig adviseur die je op persoonlijke wijze bijstaat en waarbij de dienstverlening wordt afgestemd op jouw onderneming en jouw behoefte aan informatie. Neem van gerust contact op. Vrijblijvend kennismaken kan altijd!