Swart Belastingadvies

Financiële administratie

Als ondernemer ben je verplicht een overzichtelijke financiële administratie te voeren. Is je onderneming een rechtspersoon (bv, stichting, enz.) dan gelden er nog andere wettelijke verplichtingen. Ik zorg er met jou voor dat je aan al deze wettelijke verplichtingen voldoet.

Daarnaast geeft de financiële administratie je ook inzicht in hoe je onderneming draait. Zodat je toekomstplannen kunt maken en waar nodig bijsturen.

Maar… ondernemingen verschillen en wat voor de ene ondernemer onbelangrijk is, kan voor een ander een cruciaal inzicht zijn. Denk aan openstaande verkoopfacturen, inzicht in de best lopende producten, producten met de beste winstmarge, etc.  Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, je ondernemingsactiviteiten en de grootte van je onderneming richten we jouw administratie zó in dat jij alle inzichten krijgt die voor jou noodzakelijk, handig en belangrijk zijn.

Wil je jouw administratie – geheel of gedeeltelijk – zelf blijven doen? Ook dat is mogelijk. Je kunt hiervoor een zelfgekozen boekhoudpakket gebruiken, branchespecifieke boekhoudsoftware of boekhoudsoftware die gekoppeld is aan de software van mijn kantoor. In overleg bepalen we de voor jou handige werkwijze,  welke taken je zelf wilt doen, wat je uit handen wilt geven, welke koppelingen (met apps, de bank) je wilt, hoe vaak en welke inzichten je wilt over de financiële positie van jouw bedrijf, etc.

Op basis van de afgesproken aanpak spreken we een vaste prijs, per maand of per kwartaal, af. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. En je kunt gerust al je vragen stellen, zonder dat er meteen een extra factuur volgt.

Want ook bij de inrichting en verwerking van jouw financiële administratie staat de persoonlijke aanpak voorop!

Swart Belastingadvies

Contactgegevens

Swart Belastingadvies

De Boomgaard 9-1a
1243 HV ‘s-Graveland
06 – 144 71 293 / 035 – 77 24 879
joke@swartbelastingadvies.nl

Swart Belastingadvies

Swart Belastingadvies