Jij controleert de aangiften opgesteld door je collega’s. Controleert administraties op fiscale punten. Bereid belastingadviezen voor en/of geeft belastingadvies. Je doet zelfstandig aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting en dividendbelasting.

Verder ben je aanspreekpunt voor cliënten en collega’s op het gebied van fiscaliteit. En bouw je mee aan de groei en ontwikkeling van het kantoor. Verder zijn we een klein kantoor en werken we als een team, het kan dus zijn dat je andere voorkomende werkzaamheden moet doen. Maar bij dit team kun je ook terecht voor vragen en ondersteuning.

Je hebt ervaring op een belastingadviespraktijk. Hebt een opleiding belastingconsulent of belastingadviseur (of gelijkwaardig) afgerond en heb je de laatste jaren je vakliteratuur bijgehouden. Verder ben je accuraat, klantvriendelijk en flexibel.

Wat bieden we jou?
Zoals je uit de inleiding hebt kunnen opmaken zijn we geen stijf kantoor. We bieden flexibele werktijden, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Het aantal te werken uren kan in overleg maar is minimaal 2 dagen per week. Je krijgt in elk geval 25 vakantiedagen op basis van 40 uur, maar het is mogelijk salaris in te ruilen voor meer vakantie-uren. Wanneer je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding, werk je op kantoor dan ontvang je een kilometer vergoeding. Het is mogelijk cursussen te volgen. En verder hebben we vooral een prettige werksfeer.

Salarisindicatie: tussen € 3.500 en € 5.000 bruto per maand op basis van fulltime. Afhankelijk van je ervaring.

Je sollicitatie kan tezamen met je CV per mail naar joke@swartbelastingadvies.nl

Swart Belastingadvies werkt niet met werving en selectiebureaus en recruiters, acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.