Wat een geweldige ervaring! Onlangs hebben we een fotoshoot gehad met Yvonne van fotografie in beeld. Het was een dag vol plezier en mooie momenten. De uitdaging om de leukste foto’s uit te kiezen is zeker gelukt, hier een voorbeeld (v.n.l.r: Patricia, Merel, Joke, Tatsiana, Linda).

De dag weerspiegeld hoe we in ons werk staan. Als gepassioneerde individuen zetten we ons elke dag in om onze klanten te ontzorgen en als team samen te werken, leren en groeien. 

Ons team houdt van afwisseling, en dat zie je terug in ons dagelijks werk. We wisselen intensieve werkperiodes af met momenten van ontspanning en inspiratie. Een van onze vaste activiteiten is de middagwandeling op de hei met onze kantoorhond Laika. Deze wandelingen zijn niet alleen goed voor de gezondheid maar bevorderen ook de teamgeest en creativiteit. #goedwerkgeverschap.

En natuurlijk kan ons team worden uitgebreid met een nieuwe enthousiaste collega. Heb je een passie voor het adviseren van klanten over belastingaangelegenheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons dynamische team en draag bij om klanten te ontzorgen met jou expertise en enthousiasme!

#swartbelastingadvies #belastingadvies #wijzijnnoab #registerbelastingadviseurs #wijdemeren #ondernemendwijdemeren #leukstebelastingadvieskantoor