De energieprijzen rijzen de pan uit en andere kosten stijgen ook flink. Het kan niet anders of je merkt het op je bankrekening. Veel bedrijven bezuinigen op allerlei uitgaven, om zo maar de hoge kosten te kunnen dragen. Het kan verleidelijk zijn om contracten met externe kantoren op te zeggen. Of dat altijd een slimme keuze is, valt te bezien. Een #belastingadvieskantoor is in deze tijd juist erg handig. Zo voorkom je fouten in je administratie en belastingaangiftes, daarmee voorkom je stevige boetes. 

Nog belangrijker: iedereen kan blijven doen waar hij of zij écht goed in is en is geen tijd kwijt aan het invullen van ellenlange formulieren en uitpluizen van rechten en plichten. 

Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen de volledige administratie en ‘of belastingaangiftes uit handen nemen, maar we kunnen ook, je verwacht het niet van een belastingadvieskantoor… advies geven. 

#besparen #bezuinigen #belastingdienst #aangifte #salarisadministratie #belastingadvies #swartbelastingadvies  #vrouwelijkeondernemers #wijdemeren #ankeveen