Laatst was ik bij een bijeenkomst van BNI (een netwerkvereniging naar Amerikaans concept) om te zien of dit wat voor mij is. Ik moest pitchen, dus ik had wat voorbereid. Bij deze bijeenkomst zaten 3 concullega’s – een accountant, fiscalist en financieel adviseur – en ook zij hadden natuurlijk een pitch. Wat kwam er in al die pitches naar voren? Dat we allemaal ‘inzicht bieden’. Zo, dat deed me wel even nadenken over mijn eigen pitch. Lekker onderscheidend was die in elk geval niet.

Maar het zette me ook aan het denken over het inzicht dat we willen geven. Want waarom willen we jou allemaal inzicht geven? Omdat jij alleen dàn een basis hebt om gefundeerde beslissingen te nemen. Welke mate van inzicht jij nodig hebt, is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat voor onderneming je hebt, waar je naartoe wilt, enz.. Jou voldoende inzicht geven, is dus maatwerk met een persoonlijke touch. Want ik kan je alleen het inzicht bieden dat jij nodig hebt, als jij aangeeft wat je wilt bereiken.

Heb je dat nog niet helemaal helder voor ogen? Al pratende komen we er samen wel uit. Zodat jij weet hoe je kunt groeien, waar je kunt besparen, hoeveel je kunt sparen voor pensioen, wat je plannen ook maar zijn. En dat alles met een gerust gevoel.

Benieuwd naar mijn persoonlijke touch? Maak eens een (vrijblijvende) afspraak.