Swart Belastingadvies heeft een hele diverse cliënten portefeuille; zzp-ers, gevestigde ondernemers met personeel, innovatieve startups, handel en dienstverlening. Op de samenstelpraktijk controleer je de geboekte administraties van deze cliënten. Stel jij jaarcijfers, tussentijdse cijfers, begrotingen en budgetten op. Je zorgt voor de volledigheid van de dossiers. Doet btw aangiften. En bereid de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor. Je bent het aanspreekpunt voor de cliënt. En afhankelijk van jouw kennis en ervaring ook diens adviseur. Verder koppel je jouw bevindingen terug naar je collega’s.

Je bent het vaste aanspreekpunt voor een aantal cliënten. We zijn een klein kantoor en werken als een team, het kan dus zijn dat je ook zelf een administratie moet boeken, of andere voorkomende werkzaamheden moet doen. Maar bij dit team kun je ook terecht voor vragen en ondersteuning.

Cliënten kiezen soms zelf voor een boekhoudpakket dat bij hun onderneming past of waarmee ze zelf prettig werken. Je zult dus met diverse pakketten moeten werken. En je moet in elk geval met Word en Excel kunnen werken. Voor deze functie dien je tenminste 2 jaar ervaring op de samenstelpraktijk te hebben. 

Wat bieden we jou?
Zoals je uit de inleiding hebt kunnen opmaken zijn we geen stijf kantoor. We bieden flexibele werktijden, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Het aantal te werken uren kan in overleg maar is minimaal 2 dagen per week. Je krijgt in elk geval 25 vakantiedagen op basis van 40 uur, maar het is mogelijk salaris in te ruilen voor meer vakantie-uren. Wanneer je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding, werk je op kantoor dan ontvang je een kilometer vergoeding. Het is mogelijk cursussen te volgen. En verder hebben we vooral een prettige werksfeer.

Salarisindicatie: tussen € 3.200 en € 4.500 bruto per maand op basis van fulltime. Afhankelijk van je ervaring.

Je sollicitatie kan tezamen met je CV per mail naar joke@swartbelastingadvies.nl

Swart Belastingadvies werkt niet met werving en selectiebureaus en recruiters, acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.