Mijn zoon moet komende week weer naar school, de vakantie is voorbij. Ik hoop dat ook jij een fijne vakantie hebt gehad, al was deze wellicht heel anders dan eerder gepland. 

Voor veel mensen is de vakantieperiode de tijd om eens na te denken over waar ze mee bezig zijn. Heerlijk even niet werken, na de vakantie moet ik weer. Heb ik daar eigenlijk wel zin in? Of zal ik het nu helemaal anders gaan doen? 

Misschien is dit het moment om dat eigen bedrijf te starten waar je al zo lang van droomt! 

Maar hoe pak je dat aan? Welke stappen moet je nemen? Hoe bepaal je jouw tarief? Moet je investeren en hoe ga je dat financieren? En wat moet je precies verdienen om netto genoeg over te houden? 

Al dit soort vragen (en meer) kan ik je helpen beantwoorden. En ik heb daar een leuke aanbieding voor. Kom je voor een starters-adviesgesprek, dan is het eerste half uur gratis. Daarna reken ik € 100 per uur, inclusief btw (start je daadwerkelijk binnen 5 jaar, dan is deze btw alsnog aftrekbaar). Als je dan start als ondernemer en klant wordt bij mijn kantoor voor je administratie en aangiften, dan breng ik die adviesnota in mindering op je eerste factuur.